Een woordje meer over ons!

Meer dan 20 jaar geleden heeft huidig zaakvoerder, Maes Chris, natuursteenbedrijf Tile & Tech opgericht. Destijds als ondersteuning voor zijn vloerdersbedrijf Chris Maes BVBA. Door de jaren heen, is het bedrijf steeds verder gegroeid in voornamelijk de productie van venstertabletten en trappen. Later is hier ook maatwerk voor keukens en badkamers bijgekomen.

 

2017: maatwerk als core business

In 2017 en 2018 gebeurden bijgevolg de nodige investeringen in meerdere CNC gestuurde snij-, frees en polijstmachines. Er werd niet enkel gïnvesteerd in de productiehal en machines maar ook in personeel, onmisbaar voor elk bedrijf in groei. Meerdere collega's met een geweldige ervaring, vervoegden ons team.Deze investeringen, in productie en human resources, zorgden voor een gigantische expansie. Dit resulteerde in een totale omschakeling van de productie met gevolg dat maatwerk voor keukens en badkamers onze core business zal worden.

 

2019: Tile & Tech wordt MC Natuursteen

Op 07/01/2019 wijzigde Tile & Tech zijn naam naar MC Natuursteen, een verwijzing naar de initialen van onze zaakvoerder. MC natuursteen staat voor een gestructureerde onderneming gespecialisserd in productie van maatwerk voor keukenwinkels, architecten, professioneel en particulier cliënteel. Wij hebben een stevige kennis in huis van meer dan 20 jaar, in verwerking van graniet, keramiek, composiet, dekton en kalksteen. Deze kennis in combinatie met ons utramodern machinepark en deskundig personeel, zorgen voor een realisatie van levering en plaatsing binnen elke afgesproken termijn.
 

2022: Uitbreiding productie hal

Er is zo’n 700m² bijgebouwd ,  extra ruimte voor moderne  machines en om de voorraad aan te vullen. De Dekton en keramiek word nu gescheiden geproduceerd van de natuursteen en composiet. Op deze manier slagen wij erin  om aan de toegenomen vraag van keramisch materiaal te voldoen. Ook kunnen wij nu beter inspelen op de wijzigingen van het bestaand gamma.